Skip to main content
logo for klog kost

8 madråd mod tarmkræft

{source}
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- KK Interaktiv -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-0504998054937984"
     data-ad-slot="9628209723"
     data-ad-format="auto"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
{/source} 

4. Fisk

Med alderen stiger din kræftrisiko, men spiser du tilstrækkeligt selen og D-vitamin, kan du reducere risikoen.

Det viser en undersøgelse fra Institute of Food Research ved Newcastle University, der har undersøgt epigenetiske celle-ændringer i  den indre beklædning af tarmvæggene hos forsøgspersoner, som hverken led af kræft eller andre mavetarm-sygdomme.

Epigenetiske ændringer er forårsaget af livsstilsvaner og påvirker generne til at aktivere eller slukke for funktioner, som kan forårsage kræft eller andre sygdomme, men kan måske også beskytte mod sygdomme.