Skrevet i Kræft.
Får du rigeligt med omega-3 fedtsyrer hele livet fra din tidlige barndom reduceres din risiko for at udvikle brystkræft med 30 procent.
Skrevet i Kræft.
Kan en begrænsning af kalorie-indtaget, mens man er i kræftbehandling øge chanccen for helbredelse?
Skrevet i Kræft.
For meget sukker sætter fut i et protein, der er kendt som en vigtig faktor i udviklingen af kræft.
Skrevet i Kræft.
Friturestegte eller dybstegte pommes frites, kylling, fiskefilet eller donought øger risikoen for kræft - især den mere aggressive prostatakræft.
Skrevet i Kræft.
Har du et højt indhold af D-vitamin i blodet efter at du har passeret overgangsalderen, har du en mindre risiko for at få brystkræft.
Skrevet i Kræft.
En fiberrig kost kan måske være løsningen til at bremse udviklingen af tidlig prostatakræft.
Skrevet i Kræft.
Burgere, chips eller grillmad øger risikoen for at udvikle tyktarms- og andre kræftformer hos personer, der er arveligt belastede.
Skrevet i Kræft.
Med alderen stiger din kræftrisiko, men spiser du tilstrækkeligt selen og D-vitamin, kan du reducere risikoen.
Skrevet i Kræft.
En diæt, der består af en masse fedt, men meget få kulhydrater har i en undersøgelse vist sig effektiv i behandling af hjernetumorer.
Skrevet i Kræft.
Bestiller du din bøf gennemstegt, når du er på restaurant, så beder du i realiteten om en højere kræftrisiko.
Skrevet i Kræft.
Antioxidanten resveratrol viser sig i et nyt forsøg at kunne forbedre resultaterne af strålebehandling mod kræft.