8 vigtige grunde til at spise kostfibre
Kostfibre kommer fra planter og nedbrydes ikke af vores fordøjelsessystem, men glider lige igennem. Uopløselige fibre glider dog hurtigere igennem end opløselige fibre, der undervejs gennem vort mavetarm-system binder vand og andre flydende stoffer.
Stof i vindruekerner effektivt mod kræftceller
Kernefri vindruer er blevet vældigt populære i de senere år, men nu viser en ny undersøgelse hvor vigtige kernerne er for vor kræftrisiko.

Mange vigtige grunde til at spise tranebær
De fleste kvinder har hørt at tranebær skulle hjælpe på urinvejsinfektioner, men nu viser en ny analyse af eksisterende forskning at der er mange andre fordele ved bærret.
Blåbær mindre - men stadig - sunde i tærter
Blåbær kaldes superfood, men når de bliver bagt som del af en blåbærtærte, mister de nogle af deres superkræfter.
Så meget reducerer frugt og grønt din dødsrisiko
For første gang har videnskabelige målinger vist, at et højt indtag af polyfenoler medfører en reduktion i dødeligheden hos ældre.
Goji-bær styrker influenza-vaccine
Influenza-vacciner er langt fra effektive, men hvis man spiser goji-bær styrker man effektiviteten af vaccinen.

Så meget forlænger nødder dit liv
Spiser du dagligt en håndfuld nødder reducerer du risikoen for en række dødelige sygdomme og din samlede dødsrisiko.
5 sunde grunde til at spise blomkål
Blomkål har tabt til broccoli i branding-kampen om at fremstå som sund og nærende, men faktisk fortjener den en topplacering blandt de sundeste grøntsager.
