


Derfor kan yoghurt hjælpe til at reducere risikoen for brystkræft
Yoghurt kan måske være med til at forebygge risikoen for brystkræft ved at sikre en større andel gode tarmbakterier end skadelige baktierier i mikrobiotaen.

Løg og hvidløg kan beskytte mod brystkræft
Spiser du flere løg og hvidløg kan det være en opskrift til at reducere risikoen for brystkræft, hvis man skal tro et nyt amerikansk studie.

Spis hytteost som aftensnack uden at tage på
Hvis du har lyst til en snack før sengetid er en proteinfyldt snack som hytteost et godt valg fordi det viser sig at have en positiv effekt på muskelkvalitet og stofskifte uden at øge kropsfedtet.

Kødproteiner øger spædbørns længde
Om babyer får proteiner fra mejerivarer eller fra kød kan have en betydelig indflydelse på spædbarnets vækst i det første år af livet.

Korsblomstrede grøntsager beskytter mod slagtilfælde
Korsblomstrede grøntsager som broccoli og blomkål beskytter mod fortykkelse af væggene i halspulsåren og reducerer dermed risikoen for slagtilfælde.

Kan fedtfattig mælk forlænge dit liv?
Fedtfattig mælk kan muligvis bidrage til at du får et længere liv end hvis du drikker sødmælk eller undlader at drikke mælk.

Gammel stegeolie øger risikoen for brystkræft
Stegeolie, der er blevet genbrugt mange gange, kan udløse genetiske forandringer, som kan øge risikoen for brystkræft. Den genbrugte olie kan virke som en toksikologisk udløser, der øger kræftcelledeling, metastaser og ændringer i lipidmetabolisme.

Fermenterede mejerivarer beskytter mod hjerteproblemer
Fermenterede mejeriprodukter som yoghurt, ost, kefir og surmælk reducerer måske mænds risiko for hjertekar-sygdom, mens andre mejeriprodukter risikerer at øge risikoen.

Rå grøntsager beskytter mod depression
Har du tendens til depression, så spis frugt og grønt råt. Det kan være bedre for din mentale sundhed end kogte, konserverede og forarbejdede frugter og grøntsager.
