Søg på Klog Kost


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 6

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 34

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 44

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/vitaminer.php on line 22

Spidskommen

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat44.24 g12.6 %17.7 %
Fedt22.27 g3.7 %4.5 %
Protein, total17.81 g34.9 %34.9 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber10.5 g30 %35 %
A-vitamin64 RE10.7 %12.8 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin3.33 mg55.5 %66.59999999999999 %
Natrium168 mg7 %8.4 %
Kalcium *931 mg186.2 %186.2 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier449 kcal (1901 kJ)22.4 %
Fra kulhydrater177 kcal (752 kJ)39.6 %
Fra fedt200 kcal (846 kJ)44.5 %
Fra protein71 kcal (303 kJ)15.9 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt