Søg på Klog Kost


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 6

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 34

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 44

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/vitaminer.php on line 22

Sellerifrø

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat41.35 g11.8 %16.5 %
Fedt25.27 g4.2 %5.1 %
Protein, total18.07 g35.4 %35.4 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber11.8 g33.7 %39.3 %
A-vitamin3 RE0.5 %0.6 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin1.07 mg17.8 %21.4 %
Natrium160 mg6.7 %8 %
Kalcium *1767 mg353.4 %353.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier465 kcal (1970 kJ)23.3 %
Fra kulhydrater165 kcal (703 kJ)35.7 %
Fra fedt227 kcal (960 kJ)48.7 %
Fra protein72 kcal (307 kJ)15.6 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt