Søg på Klog Kost


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/generelt.php on line 19

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 6

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 31

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 44

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/vitaminer.php on line 21

Korianderfrø

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat54.99 g15.7 %22 %
Fedt17.77 g3 %3.6 %
Protein, total12.37 g24.3 %24.3 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber41.9 g119.7 %139.7 %
A-vitamin0 RE0 %0 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin mg0 %0 %
Natrium35 mg1.5 %1.8 %
Kalcium *709 mg141.8 %141.8 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier429 kcal (1820 kJ)21.5 %
Fra kulhydrater220 kcal (935 kJ)51.4 %
Fra fedt160 kcal (675 kJ)37.1 %
Fra protein49 kcal (210 kJ)11.6 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt