Søg på Klog Kost


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/generelt.php on line 19

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 6

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 34

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 44

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/vitaminer.php on line 21

Anisfrø

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat50.02 g14.3 %20 %
Fedt15.9 g2.7 %3.2 %
Protein, total17.6 g34.5 %34.5 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber14.6 g41.7 %48.7 %
A-vitamin16 RE2.7 %3.2 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin mg0 %0 %
Natrium16 mg0.7 %0.8 %
Kalcium *646 mg129.2 %129.2 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier414 kcal (1754 kJ)20.7 %
Fra kulhydrater200 kcal (850 kJ)48.5 %
Fra fedt143 kcal (604 kJ)34.5 %
Fra protein70 kcal (299 kJ)17.1 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt