Indhold af Threonin i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare |
mg/100g |
Sojabønner |
1380 |
Skinke, røget |
1320 |
Flæskesvær |
1270 |
Tun |
1190 |
Sesamfrø, afskallede |
1190 |
Fasan |
1170 |
Grana, 32+ |
1160 |
Parmesan, 32+ |
1160 |
Muslinger, kogt |
1100 |
Tun, konserves |
1090 |
Linser |
1050 |
Hørfrø |
1040 |
Ost, fast, 30+ |
990 |
Kylling, grillstegt |
980 |
Gås |
980 |
Laks, gravad |
950 |
Sardin, konserves |
950 |
Svinekød |
950 |
Oksekød |
940 |
Rejer |
920 |
Hornfisk, |
920 |
Hvide bønner |
890 |
Kalkun |
880 |
Sesamfrø, hele, tørrede |
870 |
Hummer, kogt |
870 |
Sild, høstsild, fedsild, rå |
870 |
Svinekød, 10 % fedt |
830 |
Oksekød |
820 |
Jordnødder |
810 |
Sild |
810 |
Kalkun |
810 |
Kylling |
800 |
Rødspætte |
790 |
And |
790 |
Brune bønner |
790 |
Muslinger, konserves |
790 |
Skrubbe, rå |
780 |
Kikærter |
780 |
Mungbønner |
760 |
Torskerogn |
760 |
Svinekød, mellemkam med svær, rå |
760 |
Oksekød, entrecote med kappe, rå |
760 |
Torskefilet |
750 |
Pistacienød, tørret |
740 |
Gule ærter (flækærter), rå |
740 |
Mandler |
660 |
Lammekød |
630 |
Makrel i tomat |
630 |
Æg |
600 |
Hellefisk, røget |
600 |
Cashewnød |
580 |
Hvedeklid |
560 |