Indhold af Leucin i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare |
mg/100g |
Parmesan |
3560 |
Sojamel |
3190 |
Ost, fast, 20+ |
2790 |
Sojabønner |
2780 |
Smelteost, 30+ |
2440 |
Camembert, 30+ |
2310 |
Ost, fast, 45+ |
2290 |
Skinke, røget |
2230 |
Sesamfrø, afskallede |
2140 |
Tun |
2070 |
Flæskesvær |
2050 |
Linser |
2010 |
Jordnødder |
2000 |
Krabbekløer |
1980 |
Camembert, 45+ |
1980 |
Gåsekød |
1930 |
Fasankød |
1920 |
Tun, konserves |
1900 |
Rejer |
1880 |
Muslinger |
1830 |
Mungbønner |
1830 |
Torskerogn |
1740 |
Kylling, grillstegt |
1730 |
Oksekød |
1700 |
Hvide bønner |
1700 |
Sardin, konserves |
1690 |
Jomfruhummer |
1690 |
Andebrystkød |
1690 |
Hørfrø, rå |
1680 |
Pistacienød |
1670 |
Kippers i olie, konserves |
1670 |
Laks, gravad |
1660 |
Svinekød |
1650 |
Oksekød |
1620 |
Helleflynder |
1620 |
Hummer |
1620 |
Sesamfrø |
1610 |
Mandel |
1600 |
Kuller |
1600 |
Reje |
1580 |
Høstsild |
1580 |
And |
1550 |
Hornfisk |
1540 |
Kikærter |
1530 |
Kylling |
1510 |
Kalkun |
1510 |
Sild |
1480 |
Oksekød |
1480 |
Laks |
1440 |
Cashewnød |
1430 |
Brune bønner |
1330 |
Musling, konserves |
1310 |
Cashewnød |
1270 |
Paranød |
1220 |
Pop Corn |
1220 |
Torskerogn |
1160 |
Æg |
1150 |
Valnødder |
1130 |
Hytteost, 20+ |
1130 |
Hasselnød |
1100 |
Spegesild |
1090 |
Hellefisk, røget |
1050 |
Hvedeklid |
1050 |
Havregryn |
1020 |
Spaghetti, fuldkorns |
1010 |
Kakaopulver |
1010 |